SCOALA DE INOVATIE ST.BRENDAN

De ce trebuia sa existe Scoala de Inovatie

De ce nu avem mai multe companii inovatoare si branduri globale din Romania? De ce suntem ultimii la antreprenoriat in Europa si ultimii la inovatie, desi suntem printre primii din lume in software, printre primii in Europa in cinema, publicitate, muzica, arte vizuale si alte industrii creative?

Pentru ca avem prea putini oameni antrenati sa inoveze in domeniul lor. Cum sa faci produse originale Made in Romania cand avem un om de inovatie la 1000 de programatori si un om de inovatie 5000 de antreprenori si cand majoritatea companiilor nu au acces la training de calitate pentru oamenii lor? 

Scoala de Inovatie St.Brendan isi propune sa devina cel mai important centru de educatie inovativa din jumatatea estica a continentului. O scoala care va creste o generatie de oameni care pot schimba Romania.

Bine ai venit la Scoala de Inovatie de la Cluj.SCOALA DE INOVATIE ST.BRENDAN

Cum functioneaza?

In fiecare luna, vom aduce la Cluj profesori si profesionisti care predau la cele mai bune scoli de creativitate si antreprenoriat din Europa, precum School of Communication Arts London, D&AD London, Miami Ad School Europe din Berlin, Hamburg si Madrid, THNK Academy Amsterdam, TEAM Academy Amsterdam, Tiimiakatemia Jyvaskyla, Mondragon Academy Bilbao, Harbour Space Barcelona, Kaospilot Aarchus, Hyperisland Stockholm, Berghs Stockholm.

Fiecare mentor va tine un masterclass de una sau doua zile, pe o tema anuntata din timp. Cursantii vor avea ocazia sa lucreze cu unii dintre cei mai valorosi profesori din Europa, fiecare dintre acestia fiind oameni cu o experienta practica de zeci de ani si care vin din scoli si companii cu performante recunoscute la nivel european.

SCOALA DE INOVATIE ST.BRENDAN

Mi se potriveste?

Daca esti intr-un domeniu in care oamenii creativi si antreprenoriali sunt cei mai importanti, Scoala de Inovatie e pentru tine. Daca e dificil sa gasesti cursuri practice cu mentori cu reputatie la nivel international iar costurile pentru a merge frecvent la traininguri in Europa sunt foarte mari, Scoala de Inovatie e pentru tine.

Daca esti printre cei 1% care nu doar merg la serviciu ci viseaza sa creeze lucruri extraordinare, Scoala de Inovatie e pentru tine. Filosofia scolii e simpla: inveti facand. De aceea aducem la Cluj cei mai buni profesori din lume. Si de aceea nu vei gasi la Scoala de Inovatie prelegeri si cursuri teoretice ci doar ateliere practice, masterclass-uri care iti imbunatatesc abilitatile, literalmente peste noapte.Am creat Scoala de Inovatie

Pentru Corporatii si companii locale mari

Pentru care inventivitatea si spiritul antreprenorial e important.

Pentru Industriile creative

Publicitate, arhitectura, design, film, muzica, fashion, arta.

Pentru Companii de tehnologie

Inteleg nevoia de a crea crea produse valoroase pe pietele globale.

Pentru Startup-uri

Abilitatile creative si antreprenoriale pot schimba destinul unui startup.

Pentru Studenti

Daca esti student, poti aplica pentru Bursele de Inovatie.


SCOALA DE INOVATIE ST.BRENDAN

Ce sunt Bursele de Inovatie?

Studenti din universitati din intreaga tara pot aplica pentru Bursele de Inovatie, pentru a primi acces gratuit la atelierele de care sunt interesati. Daca esti ambitios si vrei sa incepi o cariera in industrii creative, tehnologie, in companii care apreciaza creativitatea sau vrei sa ai propriul startup, aplica pentru o Bursa de Inovatie.

SCOALA DE INOVATIE ST.BRENDAN

Cum poate ajuta Romania Scoala de Inovatie?

Scoala de Inovatie poate deveni in scurt timp una dintre scolile creative de elita in Europa si avangarda gandirii inovative in Romania. Cu sustinerea sponsorilor, vrem sa cream aici cel mai puternic nucleu de creativitate din jumatatea estica a continentului si sa ajutam companiile sa creeze produse inovatoare Made in Romania.


SCOALA DE INOVATIE ST.BRENDAN

Urmatoarele cursuri >