ST.BRENDAN SCHOOL OF INNOVATION

The Bold. The Brave. The Great Explorers

St. Brendan este o echipa de minti exceptionale, creative din intreaga lume, unite de un singur scop: de a crea cei mai curajosi inovatori pe care Europa i-a avut vreodata. Persoane creative, antreprenori, profesori, designeri, arhitecti, strategi, tehnologi. O super-echipa care va reinventa educatia.

Bine ati venit la Scoala de Inovatie St.Brendan din Cluj, Transilvania.

 

ST.BRENDAN SCHOOL OF INNOVATION

Cum functioneaza?

In fiecare luna, vom aduce la Cluj profesori si profesionisti care predau la cele mai bune scoli de creativitate si antreprenoriat din Europa, precum School of Communication Arts London, D&AD London, Miami Ad School Europe din Berlin, Hamburg si Madrid, THNK Academy Amsterdam, TEAM Academy Amsterdam, Tiimiakatemia Jyvaskyla, Mondragon Academy Bilbao, Harbour Space Barcelona, Kaospilot Aarchus, Hyperisland Stockholm sau Berghs Stockholm.

Fiecare mentor va tine un curs intensiv de una sau doua zile, pe o tema anuntata din timp. Cursantii vor avea ocazia sa lucreze cu unii dintre cei mai valorosi profesori din Europa, fiecare dintre acestia fiind oameni cu o experienta practica de zeci de ani si care vin din scoli si companii cu performante recunoscute la nivel european.


Untitled-1.jpg

ST.BRENDAN SCHOOL OF INNOVATION

De ce trebuia sa existe Scoala de Inovatie

De ce nu exista mai multe companii inovatoare si branduri globale din Romania? De ce suntem ultimii la antreprenoriat in Europa si ultimii la inovatie, desi suntem printre primii in lume la software sau printre primii in Europa la cinematografie, publicitate, muzica, arte vizuale si alte industrii creative?

Pentru ca avem prea putini oameni antrenati sa inoveze in domeniul lor. Cum sa faci produse originale “Made in Romania” cand avem un om de inovatie la 1000 de programatori, un om de inovatie la 5000 de antreprenori si cand majoritatea companiilor nu au acces la training de calitate pentru oamenii lor?

Scoala de Inovatie St. Brendan isi propune sa devina cel mai important centru de educatie inovativa din jumatatea estica a continentului. O scoala care va creste o generatie de oameni capabili sa schimbe Romania.

ST.BRENDAN SCHOOL OF INNOVATION

Mi se potriveste?

Daca activezi intr-un domeniu in care oamenii creativi si antreprenoriali sunt cei mai bine vazuti, Scoala de Inovatie e pentru tine. Daca ti-e dificil sa gasesti cursuri practice tinute de mentori cu reputatie internationala sau costurile pentru a merge frecvent la traininguri in alte tari din Europa sunt foarte ridicate, Scoala de Inovatie e pentru tine.

Daca esti printre cei 1% care nu merg la serviciu doar ca sa ponteze, ci viseaza sa creeze lucruri extraordinare, Scoala de Inovatie e pentru tine. Filosofia scolii e simpla: inveti facand. De aceea aducem la Cluj cei mai buni profesori din lume. Si de aceea nu vei gasi la Scoala de Inovatie prelegeri si cursuri teoretice, ci doar ateliere practice, masterclass-uri care iti imbunatatesc abilitatile peste noapte, in adevaratul sens al cuvantului.ST.BRENDAN SCHOOL OF INNOVATION

Masterclasuri in derulare

 
website-02.png

Masterclass in Marketing Strategy
Mentor: Mihai Bonca
Data: 7th-8th June
Locatie: Cluj


ST.BRENDAN SCHOOL OF INNOVATION

Masterclasuri anterioare

 

Februarie

 
Kessels

Creative Bravery with Erik Kessels & Guests
February 22nd, 16:30 - 21:00
Arcub - Gabroveni

Masterclass with Erik Kessels
February 23rd, 10:30 - 16:00
Institute, the café

karen

Mentor: Karen Glossop
Data: February 1st - 2nd, 2019
Locatie: Cluj

Decembrie

Sergey Yanovskiy

Mentor: Sergey Yanovskiy
Data: December 7th - 8th, 2018
Locatie: Cluj

Octombrie

_alex_mini.jpg

Mentor: Alexandra Taylor
Data: October 5th - 6th, 2018
Locatie: Cluj

Noiembrie

Will Awdry - Portrait.jpg

Septembrie

_essi_mini.jpg

Mentor: Will Awdry
Data: November 9th - 10th, 2018
Locatie: Cluj

 

Mentor: Essi Silvennoinen
Data: September 8th, 2018
Locatie: Cluj


Untitled-2.jpg

ST.BRENDAN SCHOOL OF INNOVATION

Cine e St. Brendan?

St. Brendan este sfantul marinarilor, calatorilor, aventurierilor. Cunoscut si sub numele de “The Navigator”, “The Voyager”, “The Bold”, el este de asemenea cunoscut pentru cautarea legendara a insulelor din Oceanul Atlantic - Isle of the Blessed, numita si insula Saint Brendan.

 

ST.BRENDAN SCHOOL OF INNOVATION

Contacteaza-ne

Asociatia 'Transylvania Beyond'

Str. Barbu Stefanescu Delavrancea, nr 2, Cluj-Napoca, Transylvania, Romania, EU
Contact: hello@st-brendan.com

 

Fi primul

Vrei sa fii la curent cu toate noutatile?